dijous, 6 de setembre del 2007

Dies bons i ennuvolats

Tercer dia, ja, de gravació. Les bateries les vam enllestir ahir al final de la tarda sense massa problema, tot i que l'aire acondicionat que posàvem per poder sobreviure a la peixera afectava massa a la afinació, però el resultat va ser el que buscàvem, i vam donar per finalitzada la meva part, així que vam desmuntar i vam aprofitar per muntar els amplis de baix. Ho vam deixar tot preparat per avui arribar, mirar nivells dels micros i gravar ben rapidet.

La sopresa ha estat quan avui, hem arribat i hem vist que un dels amplis tenia una vàlvula espatllada que ahir no vam notar que fes soroll, però avui si, i un altre dels amplis, feia soroll de fregit, ens hem passat tot el matí intentant trobar aconseguir el so de baix que buscàvem. Al final l'hem trobat, però quan anàvem a gravar (ja havent dinat, que s'ha fet massa tard) hem vist que el baix estava desquintat, i no contents amb aixó, quan l'hem intentat quintar de nou, hem vist que uns dels cargols no anava del tot bé, així que no s'ha pogut quintar i, per tant, no hem pogut gravar baixos, tot i que hem aprofitat la tarda, i ens hem posat a acavar la única cançó que ens quedava per acavar, amb 5 veus i uns pianos molt currats.

Demà amb un altre baix gravarem tot el que poguem, però es preveu superar els 7 temes en un dia que vaig fer jo. Quan un baixista és bo i sap el que es fa, no hi ha massa solució si es vol conservar el récord, tens tots els nombres de perdre'l!

Després pujaré vàries fotos i algun video, per que us feu una idea de com està anant tot, però ja veureu que el disc sona molt potent posant només baixos i bateria, així que quan posem la resta dels instruments, fliparem!

Cuideu-vos molt!