dilluns, 3 de setembre del 2007

Per fi dia 3 de setembre

Per fi és dia 3 de setembre! Semblava que no arribaria, però finalment ha arribat. Avui hem començat a muntar la bateria, microfonia, i a sonortizar la bateria. Ha costat trobar un so que ens agradés a tots i que donés la contundéncia que busquem, sense perdre sonoritat i profunditat, finalment, hem trobat un so que ens agrada molt.

La caixa, una DW d'arç de 16 capes, sona molt directa, aguda com a mi m'agrada però amb el cos i la força de tota la fusta que porta. El bombo ens ha costat més pillar-lo, perqué jo el tenia massa greu afinat, definia poc la pegada. Hem provat afinant-lo un pél més agut, i llavors, de sobte, hem trobat el so que buscàvem. Segueix tenint el so directe i rodó d'abans, però ara queda molt més definit i clar. Amb els toms no hi ha hagut massa problema, i amb els plats tampoc. De fet, hem escoltat la bateria amb els 2 micròfons ambientals (els que es posen a dalt, que agafen de tot una mica), i sonaba de conya, però amb tota la resta de micròfons, hem pogut flipar prou :D La veritat és que estem molt contents de com ha anat la tarda, realment, hem aconseguit un so de bateria més que bo, i demà ja podrem començar a gravar directament. La única pega és la entrada a la bateria. Demà penjarem una fotografia on se'm vegi entrant. Hi ha MOLT POC espai, de fet, haig de moure un ferro per entrar-hi (o bé, per òsmosi inversa, però encara no la domino).

Bé, aixó és tot per avui des de Massamara, demà més i millor, ara a descansar, que no ha estat curt el dia, precisament.

Una abraçada,
Pau

2 comentaris:

Pado ha dit...

home, mes que entrar per osmosi inversa, podrias haber ficat una porina de la família "bateristina", i afegir-hi una mica de ATP....jejejeje

Pau ha dit...

jojojo, Pado, has de deixar de consumir el que sigui que consumeixes, que no t'acava de sentar bé :D El teu nivell de frikisme em sorprén cada dia més :D

Ens veiem a Madrid! ;)